Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu palce lizać:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
marchew obieramy, kroimi w talarki i gotujemy na połtwardo w lekko osolonej wodzie, odcedzamy, studzimy.
Do marchewki dodajemy pokrojonego w plasterki ogórka kiszonego oraz pokrojona natke pietruszki.
Z 3 łyżek jaogurtu greckiego, odrobiny pieprzu i przyprawy tzatziki robimy sos.
Łaczymy marchewke z sosem i odstawiamy na poł godzinki przed podaniem.
SMACZNEGO:)