Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 213
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 44
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 213
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 44
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cebuli włożyć do garnka i zagotować, gotować 3-4 minuty, pod koniec gotowania dodać cebulę, zalewę pozostawić do wystygnięcia . Ogórki z koprem wkładać do słoików, zalać przestudzoną zalewą i pasteryzować do 10 min (jeśli będziemy gotować za długo to ogórki zmiękną).