Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gałązka selera nadaje im charakterystyczny smak i aromat. Wspaniałe na przystawkę, a także jako dodatek do dań obiadowych.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22491
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 106
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22491
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 106
Składniki
Ogórki obrać i pokroić na cienkie paski. Zasypać solą i odstawić na 15 minut.
Marchew i cebulę obrać i pokroić w krążki.Powkładać na dno słoików.Następnie powkładać ogórki i gałązkę selera.
Składniki na zalewę zagotować i zalać nią ogórki. Słoiki pasteryzować przez 5 minut, wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO!