Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 10386
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 265
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2710
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 771
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 10386
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 265
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 2710
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 771
Składniki
Ogórki obrać i pokroić wzdłuż na cienkie plasterki. Do każdego słoika dodać trochę gorczycy, ziela angielskiego i pieprzu. Ogórki poukładać ciasno w słoiku. Jeśli ktoś chce to można dodać do każdego słoika troszkę ostrej papryczki.
Składniki zalewy zagotować i zalać nią ogórki. Pasteryzować 5 minut.