Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do oryginału mu daleko ale jest smaczny.
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 226
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 199
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 123
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 96
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 226
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 199
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 123
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 96
Składniki
Jajka wbijamy, dodajemy sos sojowy oaz posiekane dodatki. Całość mieszamy widelcem. Wlewamy na goracą patelnię część masy ( jak na naleśniki. Gdy omlet zacznie się ścinac delkatnie rolujemy i przsuwamy na brzeg patelni. Wlewamy kolejną warstwę delikatnie odchylamy rulon by masa trochę po niego podciekła i się połączyła. I znowu rolujemy po ścieciu, odsuwamy na brzeg i wylewamy mase - powtarzamy dopóki nie zużyjemy wszytkiego. Z 5 jajek rulon wychodzi "pokaźny". Przepis na oryginalne koreańskie (tym razem ) omlety znalazłam na: https://www.youtube.com/watch?v=PasCUqxsVDg