Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 246
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 82
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 281
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 505
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 246
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 82
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 281
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 505
Składniki
Rybę rozmrozić i pokroić w kostkę. Papryczkę bardzo drobno posiekać, marchewkę i pora pokroić w juliannę, cebulę z dymki posiekać, szczypior pokroić w słupki. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulę, dodać marchewkę i pora, zalać 1 l. wody. Doprawić solą i pieprzem i gotować ok. 15 minut. Po tym czasie dodać do wywaru warzywnego kostkę rybną i gotować na małym ogniu ok. 10 minut. Pod koniec gotowania dodać do zupy papryczkę i dymkę, doprawić sokiem z cytryny i podawać.