Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na owoce morza.
Prosta , szybka i smaczna sałatka z pomidorów i ogórków z chili. Polecam
Odsłon: 118
Jeśli znudziły ci się tradycyjne przekąski, spróbuj przygotować frytki z cuki...
Odsłon: 41595
Ta surówka ze świeżej kapusty to orzeźwiająca i lekka przystawka, która łączy...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
pyszny smak grzybów przypomni Ci letnie i jesienne wyprawy do lasów pełnych...
Odsłon: 14107
Prosta , szybka i smaczna sałatka z pomidorów i ogórków z chili. Polecam
Odsłon: 118
Jeśli znudziły ci się tradycyjne przekąski, spróbuj przygotować frytki z cuki...
Odsłon: 41595
Ta surówka ze świeżej kapusty to orzeźwiająca i lekka przystawka, która łączy...
Odsłon: 1743
Przepis dnia
pyszny smak grzybów przypomni Ci letnie i jesienne wyprawy do lasów pełnych...
Odsłon: 14107
Składniki
Ostrygi otworzyć i wraz z dolną płówką muszli ułożyć na blaszce do zapiekania. Na rozgrzanym maśle lekko przesmażyć przeciśnięty czosnek, dodać siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdjąć z ognia. Ostrygi polać masłem czosnkowym, skropić delikatnie sokiem z cytryny i posypać parmezanem. Zapiekać chwilkę w nagrzanym do 200 ?C piekarniku (funkcja grill).