Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, orzezwiajaca i dietetyczna. Nic dodac, nic ujac :)
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 121
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41190
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 170
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 121
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41190
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 130
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 170
Składniki
Ananas kroimy na czastki, mango i nektarynki w male kwadraciki, truskawki i winogrona przekrajamy na polowki a banana kroimy w plasterki. Jagody i maliny dodajemy w calosci. Kiwi porcjujemy na polplasterki. Przygotowujemy sos. Laczymy sok pomaranczowy i cytrynowy z miodem i imbirem. Polewamy salatke i mieszamy. Odstawiamy do lodowki. Palce lizac! W wersjii niedietetycznej podajemy z ubita smietana :)