Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie, a zarazem zdrowo i pożywnie - takie kolacyjki lubimy najbardziej. Na dziś nasze ulubione orkiszowe kromeczki z wędzonym łososiem w zielonym towarzystwie oraz nutką słodkiej i wyrazistej musztardy Horcice.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Składniki
Kromeczki chleba orkiszowego smarujemy olejem kokosowym (tłoczonym na zimno) i układamy kolejno liść sałaty, kleks musztardy, plastry ogórków gruntowych i kawałki wędzonego łososia. Całość doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem oraz dekorujemy natką pietruszki. Prosto, szybko i smacznie - nie tylko na kolację ;) Życzę smacznego! :)