Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delicje. (Potrzebny specjalny wypiekacz.)
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4987
Prosta i pyszna sałatka na grilla, która zasmakuje całej rodzinie. Przygotuje...
Odsłon: 9352
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na zupę szczawiową....
Odsłon: 75
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 3303
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4987
Prosta i pyszna sałatka na grilla, która zasmakuje całej rodzinie. Przygotuje...
Odsłon: 9352
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na zupę szczawiową....
Odsłon: 75
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 3303
Składniki
Z podanych składników zagnieśc ciasto. Wypiekacz posmarowac tłuszczem. następnie do rozgrzanego wypiekacza nakładac po łyżeczce ciasta. Piec z obu stron (ok. 3 min.). Wystudzic. Przygotowac masę: masło utrzec z cukrem, dodawac kolejno żółtka, połączyc z orzechami i kakao. Masą napełnic ciastkowe skorupki i złożyc nz wzór "włoskich orzechów".. Zamiast orzechów można użyc bakalie. Można polac polewą czekoladową.