Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie zupy owocowe ale ta,ze sliwek smakuje najlepiej.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Ze sliwek wyjąć pestki ,pokroić w paseczki.Do garnka wlać 3 l wody,wrzucic sliwki,dodac gożdziki,cukier waniliowy i cynamon.Gotować około 5-7 minut,wrzucic makaron,zagotować i zdjąć z ognia.
Makaron dojdzie.Dodac cukier i smietanę.Zupa swietnie smakuje zarówno zimna jak i gorąca.
Zupy nie trzeba zagęszczać mąką.Zupe na talerzu posypac odrobina cynamonu.