Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrowe, letnie i delikatnie truskawkowe urozmaicenie owsianki. W sam raz na dobry początek dnia :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
Płatki owsiane zalewamy 250 ml ciepłej wody i odstawiamy do napęcznienia*. * najlepiej zrobić to wieczorem, wtedy rano zaoszczędzimy czas, a płatki odpowiednio zmiękną. Następnie do garnka przekładamy namoczone płatki, dolewamy mleka, dodajemy mus truskawkowy powstały ze zmiksowanych truskawek i zagotowujemy wszystko, przez cały czas mieszając. Na koniec całość dosładzamy do smaku. Życzę smacznego! :)
Życzę smacznego! :)