Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę uboga wersja, ale jakie doznania! Całość około 200 kcal.
Polecam kluski śląskie w wersji z posiekanym koperkiem ( można drobno posieka...
Odsłon: 28
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 59
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 57
Polecam kluski śląskie w wersji z posiekanym koperkiem ( można drobno posieka...
Odsłon: 28
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 59
Następny pomysł na zapiekankę warzywną na obiad czy kolację.
Odsłon: 57
Składniki
Mleko wlać do rondla, podgrzać.
Wsypać płatki owsiane i pogotować chwilę.
Do smaku dodac szczyptę soli i szczyptę cukru.
Do miski wsypać siemię i zalać gorącym mlekiem z płatkami. Można podawać z owocami, co zwiększa nieco kaloryczność dania. Polecam: suszone sliwki, morele, rodzynki oraz starte jabłko. Smacznego!