Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 30
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 218
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 269
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 30
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 218
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 269
Składniki
każdy filet pangi przekroić na pół. przyprawić solą i pieprzem. posypać mąką, usmażyć na złoty kolor. ułożyć w półmisku szklanym. pieczarki pokroić w kostkę i zeszklić razem z drobno pokrojoną cebulą. pieczarki razem i cebulę przyprawić wegetą i ułożyć na rybie. na koniec posypać całość startym, żółtym serem. zapiec tak długo aby ser się rozpuścił.