Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przekąska dla wszystkich smakoszy avocado,w tym wydaniu super smakuje a delikatnie podsmażone rozpływa się w ustach ;-)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
avocado po usunięciu pestki i wydrążeniu łyżką ze skórki kroimy na čwiartki,spryskujemy sokiem z cytryny i oliwą z oliwek orzechy włoskie mielimy ( najlepiej w młynku do kawy ) i panierujemy w nich avocado i następnie panierujemy w pesto smażymy krótko ok.3 minut na rozgrzanej oliwie-odkładamy na papierowy ręcznik na chwilę przekładamy do talerza,dodajemy rucolę,plastry parmy,ścieramy parmezan,wszystko oprószamy pieprzem cytrynowym i delikatnie solą jak lubimy możemy dodać pomidorki koktajlowe ( ale niekoniecznie ) i podlewamy oliwą z oliwek Smaczności ;-)