Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko ostre, soczyste podudzia kurczaka z delikatnie chrupiącą skórką, które przygotujesz zaledwie w 25 minut.
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 92
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2964
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 235
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2560
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 92
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2964
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 235
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2560
Składniki
Pałki z kurczaka umyj i osusz.
Zrób marynatę - rozetrzyj przyprawy w moździerzu, dodaj do kurczaka olej i wsyp przyprawy. Dokładnie natrzyj marynatą mięso (szczególnie pod skórą) i zostaw je w chłodnym miejscu na co najmniej dwie godziny (a najlepiej na całą noc).
Rozgrzej urządzenie Philips Airfryer do temperatury 200°C, wysuń z niego koszyk, włóż tam kurczaka i piecz przez 12 minut.
Wyjmij koszyk, potrząśnij nim, aż pałki się przemieszczą, włóż z powrotem do Airfryera, zmniejsz temperaturę do 150°C i piecz przez kolejne 12 minut.