Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lakomczuszki, radze szykowac brzuszki!!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 85
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1028
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1151
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 85
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1028
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1151
Składniki
Od papryki odkrawamy kapelusze, wyjmujemy gniazda nasienne, myjemy. Sympatyczna cebulke obieramy, drobno kroimy, smazymy na patelni z dodatkiem Kucharka, zostawiamy do ostygniecia. Mieso mieszamy z garscia bulki tartej, 1ym jajkiem, ostudzona cebulka, przyprawami i koncentratem pomidorowym. Papryki solimy nieco od srodka, nakladamy farsz, wstawiamy do naczynia zaroodpornego (odkryte) i do nagrzanego piekarnika: 200°C na 1 godz. i 15 minut. Gotowe i smacznego lakomczuszki. lakomczuszki, radze szykowac brzuszki!