Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka jest smaczna, kolorowa i pyszna.
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3107
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2765
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 32
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3107
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2765
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 32
Składniki
Paprykę umyć, oczyścić z nasion, pokroić w paski. Pietruszkę obrać, pokroić w plastry ( korzeń). Czosnek podzielić na ząbki i obrać. W słoikach układać : kilka plasterków pietruszki, gałązkę natki pietruszki, ząbek czosnku i paski papryki. Do każdego słoika wlać po 2 łyżki oleju.
Składniki zalewy zagotować i zalać słoiki. pasteryzować 15 minut. Smak tak konserwowanej papryki można wzbogacić dodając ulubione przyprawy.
Polecam naprawdę warto spróbować.