Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są idealne na imprezy , szybko znikają z talerza. Polecam szpinakożercą.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 20
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 47
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 129
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 20
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 47
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 129
Składniki
Na jednej patelni dusimy szpinak z odrobiną wody, solą i pieprzem, aż do odparowania wody. Odstawić, wystudzić, następnie wymieszać z majonezem. Na drugiej patelni podsmażamy posiekaną cebulę w dużą kostkę, potem dodajemy parówki pocięte skośnie na kawałki ok. 4-centymetrowe. Parówki z cebulą wykładamy na talerze i polewamy sosem szpinakowym.