Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na bób w pełni. Zaczęłam więc robić moją ulubiona pastę. Smakuje na pieczywie i z krakersami. Może mieć zastosowanie do sałatek i makaronów. Smakuje też bez pieczywa. Bywa, że gdy czytam książkę cały słoik w mgnieniu oka potrafi zniknąć ;)
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 948
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 21
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 948
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 21
Składniki
Bób gotujemy i obieramy ze skórki Miksujemy blenderem z czosnkiem, orzechami i oliwką. dosalamy do smaku. Zamykamy w słoiczku i umieszczamy w lodówce. Polecam gorąco i życzę smacznego.