Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla smakoszy oliwek, anchois i kaparów. A że ja wprost je ubóstwiam, jak tylko w internecie natknęłam się na ten przepis, wiedziałam że smak mnie zachwyci. I tak się stało. Smak tej pasty jest dość ostry – mocno wyrazisty. Pasta najlepiej smakuje na chrupiącej bagietce.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1659
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 74
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1659
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 74
Składniki
Oliwki, anchois, czosnek, kapary, posiekaną natkę pietruszki blendujemy, dodajemy oliwę z oliwek (niewiele - by konsystencja nie była zbyt sucha), doprawiamy sokiem z cytryny i pieprzem. Podajemy na świeżej lub lekko podpieczonej bagietce.