Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowałam różne ryby jako pasta, ale najbardziej smakuje mi pasta z sardynek w pomidorach.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Składniki
1. Szprotki przełożyć do miski wraz z sosem, rozgnieść. Ugotować jajka na twardo i pokroić w drobną kostkę, cębulę różwież pokroić w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekać drobno. Dodać troszkę kukurydzy, i łyżeczkę masła, doprawić do smaku pieprzem. Wszystko razem dobrze wymieszać, posmarować chleb, posypać szczypiorkiem. Smacznego :)