Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta w przygotowaniu pasta rybna, która doskonale smakuje ze świeżym pieczywem. Pasta jest lekka, smaczna i otulona delikatną nutką słodkości miodu :)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1117
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1117
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i oddzielamy białka od żółtek. Koperek drobno siekamy.
Do naczynia dodajemy całą zawartość puszki (filety śledziowe wraz z sosem pomidorowym), dwa żółtka, ocet jabłkowy i miód. Wszystkie składniki miksujemy za pomocą blendera na gładką masę.
Białka kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do zmiksowanej masy razem z posiekanym koperkiem. Doprawiamy solą (opcjonalnie) i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko jeszcze raz mieszamy łyżką i gotowe! Życzę smacznego! :)