Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwy w przygotowaniu,smaczny na zimno i na goraco,panierowane plastry stanowia smakoita podstawe drugiego dania.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 667
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 667
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
pokrojone w kawalki mieso, dusic ze slonina icebula, polewajac woda.
watrobe sparzyc,bulke dodac do masy miesnej i sparzana watrobe, wszystko zemlec, do zmielonej masy dodac, jaja,sol i pieprz, wyrobic. piec w podluznej blaszce w sredni nagrzanym piekarniku. mozna ozdobic wierzch w kratke z paskow sloniny .stary rodznny przepis, uswietnia wszystkie swieta.