Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha!!!! Wcale nie gorszy od pasztetów z mięsa. Opisane składniki to porcja na 3 keksówki pasztetu. Dosyć dużo.
Polecam.
Odsłon: 955
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 171
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 81
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1216
Polecam.
Odsłon: 955
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 171
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 81
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1216
Składniki
Kaszę jaglaną najpierw zalać wrzątkiem, zlać tę wodę, wlać zimnej wody na 2 cm ponad poziom kaszy i gotować 10-15 min. Potem zostawić na kolejne 10-15, żeby naciągnęła resztką wody.
Pory pokroić w plasterki i UDUSIĆ na patelni. Nie mogą zbrązowieć, muszą być szkliste!
Do przestudzonej kaszy dodać podduszone pory i pozostałe składniki. Zblendować, doprawić do smaku. Zamiast soli używamy sosu sojowego!!!!
Przelać do foremek i piec w temperaturze 200C około 40-50 min. SMACZNEGO!