Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-12-2010
Smaczne na cieplo i zimno.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Mieso doprawic do smaku,obsmazyc,cebule kroimy w kostke i smazymy,pieczarki zetrzec na tarce, dodac do cebuli posypac vegetta i dusic az do odparowania wody.Polaczyc mieso z pieczarkami cebula startym serem zoltym i bulka tarta, wymieszac doprawic do smaku pieprzem i sola(mozna tez dodac 2-3 lyzki koncentratu pomidorowego)pozostawic do wystygniecia.
Rozkladamy ciasto francuskie,nakladamy farsz zawijamy i smarujemy z gory zoltkiem.Na kazdym ciescie jest podany czas pieczenia oraz temp,srednio od20 do 30minut w temp185*C .Podawac np,jako przystawke do barszczu.Smacznego