Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cienkie, delikatne ciasto naleśnikowe
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 62
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1008
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1138
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 62
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1008
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1138
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. Zimne mleko przelać do garnka, dodać zimną wodę, mąkę, jajka, rozpuszczone masło, cukry, sól. Miksować do połączenia składników, do gładkiej masy. Ciasto przed smażeniem chłodzić w lodówce minimum godzinę. Smażyć na złoto na średnim ogniu.