Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności łatwości. Przepis pochodzi z książki Siostry Anastazji
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 60
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 79
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 108
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 60
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 79
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 108
Składniki
Zagotować mleko z cukrem i kokosem, odlać pół szklanki, w której roztrzepać żółtka z mąką i ugotować budyń. Jak ostygnie utrzeć z masłem na puch.
Galaretkę rozpuścić we wrzącej wodzie i kąpieli wodnej (lepiej się rozpuszcza). Białka ubić z cukrem, pod koniec dodać letnią galaretkę.
Przełożenie ciasta: Biszkopt--- połowa masy--- pokrojony ananas--- druga część masy--- pianka--- starta czekolada. Do lodówki, aby się przegryzło.