Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące ziemniaczki doskonałe do frykadelkoów po włosku
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1189
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 144
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1189
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 144
Składniki
Obrać i gotować ziemniaki ok.7 minut,potem przelać je zimną wodą i pokroić na małe kawałki .Bazylię, skórkę cytrynową i rozkruszone kostki knora wymieszać razem z olejem,wrzucić ziemniaki i wszystko razem wymieszać.Piec w piekarniku na blasze ok. 25 minut co jakiś czas mieszajac.Życzę smacznego.