Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Rybę sprawić umyć,doprawić solą i pieprzem i odstawić na godzinę
Pomidory,paprykę i cebulę pokroić
Lina włożyć do naczynia zaroodpornego skropić olejem i wstawic do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 15 minut,po tym czasie rybę obłożyć warzywami ,posolić ,posypać pieprzem i piec jeszcze 15 minut.Podawać z ziemniakami lub ciemnym pieczywem.