Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polskie jadlo;-)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
ziarna jalowca i gozdziki tluczemy w mozdzierzu.dodajemy zmiazdzony czosnek i reszte przypraw .doprawiamy sola.mieszamy z oliwa z oliwek.scgab nacinamy w kratke i smarujemy nim przygotowana mieszanka.odstawiamy do ldowki na 24h.przed pieczeniem miesa smarujemy powidlami i pieczemy 2 godziny w 200C.ja podaje z pieczonymi ziemniakami i kawalkami jablka.smacznego