Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudzą nam się tradycyjne kotlety mielone proponuje tą wersję . Są pyszne ;)
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 21
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 35
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 21
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 34
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 35
Składniki
Mięso mielone przyprawiamy, dodajemy starty czosnek i cebulę (na najmniejszych oczkach),namoczoną bułkę, jajko i troszkę bułki tartej. Wyrabiamy masę. Następnie trzeba sparzyć pieczarki i odsączyć z nadmiaru wody. Nadziewamy pieczarki mięsem i obtaczamy najpierw jajku a potem w bułce tartej. Smażymy z obu stron na średnim ogniu.