Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne pierogi na obiad.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 98
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13979
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 40
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 29
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 131
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 195
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 98
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13979
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 40
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 29
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 131
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie nadzienia: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce razem z cebulą, przyprawić do smaku i smażyć na oleju około 20 minut cały czas mieszając. Wykonanie ciasta: Z podanych składników zagnieść ciasto z dodatkiem ciepłej wody i rozpuszczonym masłem. Wykonanie pierogów: Ciasto rozwałkować na stolnicy, wykrawać szklanką krążki, nakładać ziemniaczany farsz i dokładnie zlepiać pierogi. Gotować w osolonym wrzątku. Podawać polane przysmażoną cebulką lub skwarkami z wędzonki.