Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 161
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 75
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 161
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 75
Składniki
Przesiewamy mąkę na blat, robimy "wulkan" wbijamy jajko i wlewamy olej. Krótko zagniatamy.
Ser i resztę składników wkładamy do miski. Miksujemy [ja używam blendera do tego].
Rozwałkowujemy ciasto na 3 mm. Wykrawamy szklanką ciasto. Na ciasto dajemy łyżeczkę nadzienia. Sklejamy.
Wrzucamy pierogi na wrzątek. Gotujemy ok 5 minut od wypłynięcia.
Ugotowane pierogi wyjmujemy na talerz[ ja podaję z bitą śmietaną i owocami] :) Smacznego !