Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki aromatyczny piernik i lekko kwaskowa żurawina idealne połaczenie,szczerze polecam
Szparagi na maśle to prawdziwie wiosenne danie, które przygotujesz od zera ju...
Odsłon: 1065
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 4392
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 395
Szparagi na maśle to prawdziwie wiosenne danie, które przygotujesz od zera ju...
Odsłon: 1065
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 4392
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 395
Składniki
Mleko,margarynę,cukier,miód,przyprawę do piernika,kakao ,podgrzewać na małym ogniu ciagle mieszając do rozpuszczenia wszystkich składników(nie gotować).Po wystudzeniu dodać resztę składników i dobrze wymieszać mikserem(żurawinę wsypać na końcu i wymieszać z ciastem łyżką).Ciasto wlać do 2 foremek keksowch wysmarowanych tłuszczem i wyłożonych papierem,piec ok. 40 minut w 180 stopniach.Życze smacznego.