Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotlety,drób
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5947
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5947
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
plastry z mięsa lekko rozbić, następnie przyprawić i zostawić na 10 min.
jajka wbić do miski i dodać mleka i rozbić trzepaczką,doprawić wegetą i dodać mąke,powinna być uzyskana gęsta masa
koper pokroićdrobno i dodać do masy utworzonej z jajek,mąki i mleka,wymieszać
kotlety zamoczyć w masie koperkowej a następnie smażyć na gorącym oleju. Można podawć z surówką, ziemniakami, frytkami kto jak woli