Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 99
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1030
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1157
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 99
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1030
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1157
Składniki
Filety rozbić i przyprawić. Do środka włożyć boczek i małą kosteczkę twardego masła. Zwinąć w roladkę. Jajka roztrzepać - dodać mąkę.(Musi być gęściejsze niż ciasto naleśnikowe). Roladki maczać w masie jajecznej i wrzucać na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z każdej strony.