Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 186
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 305
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 186
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 305
Składniki
Pora pokroić dusić na maśle.W tym czasie obrać marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach,pieczarki umyć pokroić w półplasterki,pierś umyć pokroić w kostkę,obtoczyć w papryce wymieszanej z mąką i wegetą.
Do podduszonego pora dodać marchewkę,pieczarki,usmażoną pierś.podlać winem i ewentualnie wodą jeśli jest taka potrzeba.Gotować do miękkości.Doprawić solą pieprzem i chilli.Podawać z ryżem.