Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak to u mnie ;-) szybkie danie oczywiście musi być ;-) ale za to zielono- paprykowo-cukiniowo
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 369
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 94
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 22
Polecam.
Odsłon: 422
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 369
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 94
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 22
Polecam.
Odsłon: 422
Składniki
cebulké kroimy w piórka,czosnek obrany miażdżymy,cukinię kroimy w grubsze półplastry rozgrzewamy patelnię z miksem olej + oliwa,najpierw wrzucamy cebulę i czosnek- lekko szklimy ,następnie cukinię i jedną albo 2 całe papryczki peperoni smażymy krótko na lekko chrupko,doprawiając solą i pieprzem na koniec w tzw. międzyczasie gotujemy kaszę- dodając do niej w czasie gotowanie 2 albo 3 przekrojone na pół papryczki peperoni kasza super przejmuje aromat papryczek i jest bardzo fajnie pikantna podajemy od razu kaszę z sosem warzywnym,posypujemy zieloną pietruszką i podlewamy odrobiną oliwy z oliwek już na talerzu ;-) Smacznego ;-)