Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne danie dla osob lubiacych krewetki i mocno czosnkowy aromat
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12043
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 216
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12043
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 216
Składniki
Na patelni rozgrzac oliwe, dodac chili i czosnek, smazyc okolo pol minuty. Nastepnie dodac cukine, papryke, sol, pieprz . Smazyc okolo 3-4 minuty (az papryka lekko zmiekknie) Po uplywie tego czasy dodac slodka papryke, ogorka, krewetki i cherry. Smazyc az ogorek stanie sie lekko "szklisty". Na koniec dodac szpinak i wszystko wymieszac. Podawac z chrupkim pieczywem, makaronem lub ryzem