Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka można podawać z frytkami lub ryżem
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Składniki
Skrzydełka oczyść umyj,lekko osusz.Szczyptę słodkiej papryki,soli i pieprzu wymieszaj z olejem.Posmaruj skrzydełka.Wstaw na 1-2 godziny do lodówki.
Każde skrzydełko owiń folią aluminiową,ułóż na blasze.Piecz ok. 40 minut w temp. 220 C.
Koncentrat pomidorowy wymieszaj z musztardą.Skrzydełka odwiń z folii,posmaruj sosem pomidorowym.Piecz jeszcze chwilę,aż skórka się zrumieni.Gorące skrzydełka podawaj z frytkami lub ryżem