Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i co wazne domowej roboty.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9118
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 212
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 480
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9118
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 212
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 480
Składniki
zagnieć ciasto i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia a w tym czasie zabierz sie za przygotowanie farszu
pokrój składniki (oprócz sera) i podsmaz na oliwie, przyprawiajac sola i pieprzem. pod koniec dodaj ketchup
ciasto uformuj w ksztalcie okraglego placka i posmaruj ketchupem.
wyloz farsz i posyp startym na grubych oczkach serem oraz majerankiem i oregano.
piecz ok. 25 minut SMACZNEGO