Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawicznie się ją robi i jest pyszna;)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 50
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1873
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 50
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1873
Składniki
Mąkę ,sól , cukier olej połączyć w misce. Osobno połączyć drożdże z letnią wodą. Kiedy już drożdże będą połączone dobrze z wodą dodać je do pozostałych składników.
Ciasto tak wyrobić ,aby składniki połączyły się.Ciasto musi być gęste-nie rzadkie.
Odstawić na 10 minut aż lekko podrośnie i przełożyć na blachę.(jak mała blacha to połowę ciasta wyłożyć)
Po przełożeniu na blachę ponakłuwać je widelcem.Posmarować ketchupem.
Nałożyć składniki( salami,pieczarki,kukurydza,pomidor,ser żółty)
Piekarnik nagrzać na 200 stopni i piec 25 minut.SMACZNEGO!!!!