Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, a przy okazji zdrowe, bogate w białko i smaczne.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 906
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 214
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 906
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 214
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Zacznij od posiekania czerwonej papryki, pieczarek, szpinaku i szczypiorku. Pokrój na mniejsze kawałki salami, a ser mozzarella w kostkę.
Następnie ubij wszystkie jajka w misce, dopraw solą, pieprzem i odstaw.
Na rozgrzaną patelnie wrzuć czerwoną paprykę, pieczarki, dopraw solą i smaż, aż papryka zmięknie. Dodaj szpinak i smaż jeszcze przez kilka minut.
Nasmaruj formę do muffinek oliwą z oliwek, dodaj usmażone warzywa, salami, zalej masą jajeczną i na koniec wrzuć ser mozzarella.
Rozgrzej piekarnik i piecz 7-10 minut. Podawaj na gorąco z dodatkiem świeżego szczypiorku.