Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam pomidory, kocham awokado. Postanowiłam połączyć te dwa produkty w jednym daniu, a raczej przystawce.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Składniki
Pomidory umyć, z każdego ściąć czapeczkę, wydrążyć środki. Część wydrążonego miąższu posiekać, dodamy go do farszu. Awokado obrać, pokroić w drobną kostkę, skropić sokiem z cytryny, aby nie ściemniało. Dodać posiekany miąższ z pomidora, cebule pokrojoną w drobną kosteczkę oraz zmiażdżony ząbek czosnku. Farsz wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym farszem wypełniać pomidory. Na końcu nałożyć czapeczki.
Smacznego.