Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest proste w wykonaniu,smakuje wyśmienicie i jest niezastąpione na spotkanie z przyjaciółmi.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
-piersi umyć i pokroić w kostkę -marchew obrać, pokroić w plastry -cukinie umyć pokroić w cienkie paseczki -kalarepę obrać umyć i pokroić w paseczki -piersi obsmażyć na oleju następnie wyciągnąć je z rondla na osobny talerz -wszystkie warzywa wrzucić na tłuszcz na którym wcześniej smażyliśmy piersi i smażyć ok 5 min -następnie wlać do warzyw bulion i czosnek przeciśnięty przez praskę i gotować pod przykryciem ok 20min pod koniec gotowania wrzucić pierś,śmietanę i razem gotować jeszcze 5 min - podawać z ryżem