Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy za oknem pogoda nie rozpieszcza często robię to właśnie danie. Ogórki kiszone nadają mu niecodzienny smak
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12184
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 222
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12184
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 222
Składniki
Obraną z łubin cebulę pokrój w piórka. Kiełbasę pokrój w półplasterki. Cebulę i kiełbasę podsmaż na tłuszczu. Gdy kiełbasa się ładnie zrumieni dodaj pokrojone w plastry pieczarki i marchew (startą na tarce). Poczekaj aż pieczarki odparują nadmiar wody. Do potrawy dodaj starte na tarce ogórki. Dodaj groszek i koncentrat. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Podlej trochę wodą. Duś pod przykryciem ok. 15 minut.