Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek na obiad z nowymi ziemniaczkami.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 208
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 250
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 413
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 208
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 72
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 250
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 413
Składniki
Wykonanie: Pory oczyścić, przekroić, sparzyć wrzątkiem i odcedzić. Cebulę obrać, pokroić i podsmażyć na łyżce tłuszczu, następnie dodać pory. Pomidory również pokroić, dodać do potrawy, przyprawić do smaku i dusić na wolnym ogniu przez 15 minut. Resztę tłuszczu rozgrzać na patelni, dodać mąkę i lekko zrumienić, dodać do potrawki razem z pokrojoną w grubsze plastry kiełbasą. Chwilę jeszcze poddusić i możemy podawać. Wspaniale nadaje się jako dodatek do nowych ziemniaczków.