Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powiedz kotku co masz w środku - w środku mam szyneczkę, serek i śliweczkę.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10564
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 234
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 60
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 191
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 172
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10564
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 234
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 60
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 191
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 172
Składniki
Filet z piersi kurczaka rozklepać przez folię spożywczą, tak żeby nie poprzecinać włókien. Posolić i posypać pieprzem. Na połowie położyć szynkę, ser i śliwkę. Śliwkę oprószyć ostrym chilli. Złożyć w kopertę, panierować i usmażyć.
Czosnek i cebulkę drobno pokroić, przesmażyć na maśle z odrobiną oleju. Dodać umyte i osączone liście młodego szpinaku. Chwilę smażyć, mieszając. Na koniec dodać mleko kokosowe, wymieszać i gotowe. W czasie smażenia piersi, zdążymy zrobić szpinak.