Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu niedrogi i uniwersalny
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 44
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 54
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 73
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 44
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 54
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 73
Składniki
Składniki CIASTA wymieszać mikserem na jednolita masę, wylać na blaszkę, ułożyć na wierzchu owoce i wysypać kruszonkę. Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.
Składniki kruszonki zagnieść razem z roztopionym tłuszczem. Włożyć na chwilę do lodówki lub zamrażalnika, po czym rozdrobnić na tarce, prosto na ciasto z owocami.